Velkommen til Ingeborgs hjemmeside, som kan hjælpe dig med at finde information for brugere og lejere af vores fantastiske FDF Lejr Ingeborg.

 

Vi håber, du har lyst til at læse artikler, se billede eller video om lejren, historien, aktiviteter og meget mere. Der er også en række mere aktive funktioner, hvor du kan skrive i gæstebøger til evaluering og overdragelse af oplevelser til andre bruger, abonnere på vores nyhedsbrev (ca. 1 gange årligt) og måske lidt mere.

 

BOOKING

Det første du kan gøre er, at klikke på Online booking og finde den periode du ønsker at leje. Er dagene markeret med rødt, så er de desværre allerede udlejet.

bookin2 Her er torsdag ledig og fredag udlejet. Weekenderne er typisk booket et år frem, men tjek endelig.

 

Er dagene ledige så klik på start dagen og efterfølgende slutdagen. (f.eks. fredag og søndag for en weekend). Slutdagen er den sidste hele dag dvs. markere du mandag og torsdag, så dækker lejemålet frem til fredag middag. Kommer du til at klikke lidt forkert, så er der ikke noget problem i det. Vi retter det med et smil.

 

Du kan også reservere ved at sende en mail med dine ønsker til periode m.m.- Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 

Online booking

Vælg linket lige ovenover eller menupunktet i venstre menuen - pt. kan reserveres frem til 31.12.2015.

Dagen du skal markere er ankomstdagen og så dagen før afrejsemorgenen.

Der kan forekomme forkert prisberegning ved booking, men det er prislisterne i venstre menuen der gælder.

Priser og detaljer om Ingeborg finder du under de øvrige menuepunkter. Adressen er Svanevej 20, 3310 Ølsted. Rigtig god fornøjelse.

 

Vi håber, at du finder det du søger.

 

FDF Hvidovre

Ingeborgudlejningen


foto2