Vi vil rigtig gerne hjælper dig til at arrangere den bedste oplevelse på Ingeborg.

Som udgangspunkt lejer man hele lejren og har derfor det hele for sig selv, men man skal også stå for alt planlægning mm. lige som hvis man lejer et sommerhus. Det vil vi gerne lave om på Laughing

Serviceydelser er en ekstra ting, som du kan bestille udover det at leje lejren. Når lejemålet nærmer sig, kan du lave en aftale med vores lejrinspektør om en række ekstra ydelser. I ekstraydelser ligger også det at det er ydelser som der opkræves ekstra betaling for. Vi håber, at vores ydelser vil være med til at gøre dit ophold lettere at arrangere og mere spændende at afholde.

Det står frit for alle lejere at aftale nærmere eller benytte de gratis ydelser, dog er flere af dem tænkt rettet mod, at gøre det nemt at benytte Ingeborg til kursus/konferene eller større møder.

 

Service Beskrivelse

Morgenbord

Alm/Luksus

På aftalt tid er der et rullebord klar til at blive kørt frem.

Alt efter behov, tid og pengepung kan alt det praktiske klares. F.eks. klargøring, indkøb, opvask

Frokost  
Ekstra slutrengøring  
Udlejning af duge og service  

Vareudbringning

SuperBrugsen

Dine indkøb kan gøres nemt ved at bruge vores samarbejdspartner SuperBrugsen i Ølsted. Du mailer/faxer din bestilling til Superbrugsen

og de levere varerne til aftalt tid. Varene sættes i køkkenet og varer til køl og frost i køleskab og fryser.

AV udstyr  
   

 

 

 

 

 

 

Ting vi tit blier spurgt om, men som man selv er nødtil at tage hånd om:

  • Projektor / filmfremviser - Da vi ikke kan garantere funktionen og det ofte er en vigtig faktor, så - Kan vi tilbyd leje af udstyr?